„Fi atent, sa nu spui nimănui, am primit banii de la CIA, Mossad și KGB. MI5 au zis ca nu se baga ca nu au încredere în Eugen.”
Exceptând faptul că verbul „a fi” la modul infinitiv, persoana a II-a, singular, formă afirmativă, se scrie întotdeauna cu doi „i”, pasajul de mai sus este un fragment din postarea domnului Doru Dima făcută pe propria-i pagină de socializare în data de 21 august 2024, oferită drept răspuns, spune domnia sa – pamfletic, ca urmare a apariției în spațiul public a articolului „Mândră-i floarea „Garofița”, din Glădeni, de Dâmbovița”, în finalul căreia scriam: „cu speranța că lucrurile au fost lămurite, îi mulțumim domnului Dima pentru insistențele prin care ne-a determinat să aprofundăm subiectul Văitiș și tot odată, să-i transmitem salutări din partea doamnei PEREVERZEVA IULIA, domiciliată în Republica Moldova mun. Chişinău, sec. Rîşcani, str. Puşkin A., 47 sc. C, ap. 4, actualmente căsătorită în Spania, dar mai ales din partea scriitorului BUD HANEY cetățean/individ american”.
Cine este acest DORU DIMA?
Este un onest om de afaceri brașovean care s-a îmbogățit peste noapte, renumit „pisiholog” și aspru critic media, mai ales la adresa celor care își permit să scrie despre Excelența Sa și despre idolul său George Scripcaru.
Trecând peste faptul că în campania electorală ce tocmai s-a încheiat, stimabilul începuse să cocheteze cu televiziunea on-line și în speranța că după ce George Scripcaru va reveni în fotoliul de primar, Doru Dima va umple Brașovul cu stații electrice de reîncărcare auto, îl lingea pe acesta mai ceva decât își linge pisica puii, vă invităm să vă amuzați puțin, urmărind acest colosal interviu, sau mai bine spus interogatoriu, luat unei doamne din Sfântu Gheorghe și fiicei acestea, venite la petrecerea junilor din Scheii Brașovului, interviu care începe cu: „Bună ziua, ce căutați voi aici?”
VIDEO link: https://www.facebook.com/watch/?v=414002188071976
Revenind la lucruri mai serioase, haideți să vedem cu ce se ocupa acest personaj în trecut și care este activitatea domniei sale din prezent.
PROFILES INTERNATIONAL SRL este o societate înființată în urmă cu aproximativ douăzeci de ani și care acum se ocupă cu activități de plasarea forței de muncă. Din această firmă fie direct sau indirect (prin PROFILES EAST EUROPE SRL) și cu multe acte adiționale, hotărâri și notificări, depuse la Registrul Comerțului, a făcut parte și Doru Dima.
Această societate a fost prima firmă din România care a efectuat evaluări psihologice angajaților M.A.I. și M.Ap.N. Ca atare, această societate pe lângă rezultatele evaluărilor, la acea vreme deținea și datele personale (GDPR) ale angajaților respectivelor ministere.
Printre persoanele investigate psihologic, se numără și „un ostaș în slujba țării”, născut la data de 7 februarie 1967, comandant al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, care acum este general în rezervă al Armatei Române.
La un moment al vieții lui Doru Dima, prin intermediul unuia dintre cei 9 cetățeni basarabeni asociați cu domnia sa, personajul nostru o cunoaște pe o anume PEREVERZEVA IULIA domiciliată în Republica Moldova mun. Chişinău, sec. Rîşcani, str. Puşkin A., 47 sc. C, ap. 4, actualmente căsătorită în Spania, care întâmplător în 2006 înființează în Chișinău, Intreprinderea cu Capital Străin PROFILES INTERNATIONAL S.R.L.
Cei doi, încep o frumoasă colaborare aparent și „comercială”, despre care doar cei invidioși pe succesul în afaceri al reputatului de pe acum „jurnalist” pot spune că s-ar fi lăsat și cu mici scăpări de informații din vasta bază de date a lui Dima. Mai exact, cam toată baza de date a lui Dima.
Să fi fost oare printre aceste potențiale scurgeri de informații și dosarul domnului Nicolae Ciucă despre care am amintit mai sus?
Desigur, conform spuselor pe care Dima le-a făcut în postarea domniei sale, acesta neagă cu vehemență cele mai sus afirmate de către subsemnatul, spunând că: „Baza de date e încă la mine. O țin ascunsa sub al doilea mar de pe Miraslau. Astept sa o ia KGB-ul.”.
Eu aș completa prin a spune: „…Dacă nu cumva a luat-o deja!!!…”
Nu cunoaștem acest aspect, dar cu siguranță Doru Dima știe. Ce nu știe Doru Dima și știm noi este faptul că această doamnă PEREVERZEVA IULIA la acea vreme, era o foarte bună vorbitoare de limba rusă, lucru datorat faptului că doamna a vizitat Moscova.
Din câte se pare, căci despre acest aspect putem doar să bănuim, este faptul că relația comercială a distinsului domn Dima, a fost una deosebită, deoarece în urma ei, din punct de vedere pecuniar, succesul i-a surâs brusc, stimabilului „pisiholog”.
Cel de-al doilea asociat al domnului Dima la care făceam referire în respectivul articol, este „scriitorul” american, BUD HANEY, împreună cu care, acesta a făcut să vadă lumina tiparului, faimosul manuscris intitulat „40 Strategii pentru succesul in afaceri”.
Prin anumite cercuri de interese se vehiculează faptul că acest parteneriat creativ, ar fi unul învăluit în mister. Mister la care subliniem că nu ne referim la LGBT, ci la aceeași bază de date GDPR și evaluări psihologice ale angajaților M.A.I. și M.Ap.N. pe care „psihologul” „scriitorul”, „afaceristul” și mai nou „moderatorul” Dima, o ține îngropată sub un măr din grădină.
Neavând cunoștință despre motivul pentru care colaborarea între firmele lui Dima și cele două ministere a luat sfârșit, ne punem totuși întrebarea cum a reușit acest stimabil afacerist, ca din urmă cu aproximativ doi ani și până în prezent, să facă aceleași evaluări angajaților Ministerului Justiției, în speță fiind vorba despre toți magistrații brașoveni, dar mai ales dacă sub celebrul măr din grădină sunt ținute și datele judecătorilor investigați.
Având în vedere psihologia inversă pe care domnul Dima a folosit-o în urma apariției în spațiul public a celor două nume, PEREVERZEVA IULIA și BUD HANEY, precum și apariția bruscă a dorinței de a sorbi o cafea și un cognac împreună cu subsemnatul, ne punem întrebarea dacă nu cumva aceste bănuieli au la bază și un sâmbure de adevăr, pentru că dacă este așa, distinsul Domn Dima, oscilează între pedeapsa cu închisoarea aferentă infracțiunilor contra siguranței naționale și cea cu care se pedepsește fapta de trădare. Dar cu siguranță aceste răspunsuri pot fi date de către judecătorii evaluați de către una dintre firmele lui Doru Dima, dacă anumite structuri ale statului român vor fi curioase să le verifice.
Materialul integral este publicat de ARGUMENTUL.RO